velkommen til Asferg Smede & VVS A/S

F-gas

F-Gas installationer og godkendelser

Vi tilbyder salg af F-gas på flasker, service, gasgodkendelse og installation af alle former for faste og midlertidige gasinstallationer på eksempelvis festivaler, skoler, i restaurationsbranchen osv. Vi udfører også opbygning af foodtrucks, og tjek af skole laboratorier, gaspejse installationer mv.

Fakta om flaskegas

F-gas eller flaskegas, propangas - kært barn har mange navne. Flaskegas er en flytbar, ren og meget anvendelig energikilde, der bruges til en række formål. F.eks transportable flaskegasinstallationer til gasgrill, terrassevarmere og små varmeovne med flaskekabinet. Endvidere findes en række varianter af campingudstyr beregnet til montering på éngangsdåse med flaskegas.

Sikkerhedskrav

Sikkerhedsstyrelsen har som ansvarlig myndighed fastsat en række grundlæggende sikkerhedskrav for brug af flaskegasinstallationer og gasforbrugende udstyr.

Man må aldrig selv forsøge at reparere komponenter og gasudstyr eller selv etablere nye flaskegasinstallationer. Det kan være særdeles farligt.

Kun autoriserede VVS-installatører og særligt godkendte, kompetente virksomheder må udføre dette arbejde. Hos Asferg Smede & VVS A/S har vi de nødvendige autorisationer til at godkende midlertidige gasinstallationer samt installation af gasinstallationer. Vi har et tæt samarbejde med Kosan Gascenter Østjylland ApS.

Gasreglement for gasinstallationer - hvad kan du gøre?

Ifølge Gasreglementet, som er en afdeling hos Sikkerhedsstyrelsen, er service- og vedligeholdelse af selve gasinstallationen, regulatorer, rørføring og det gasforbrugende udstyr ejerens og brugerens ansvar.

Hvis du vil sikre dig, at der ikke er fejl på dit gasanlæg, kan du med fordel lade os gennemgå anlægget, vi har den nødvendige autorisation til at gennemføre tilsynene - så er du på forkant, hvis din installation bliver udvalgt til kontrol.

For mere information om de lovpligtige tilsyn af gasinstallationer henviser vi til Sikkerhedsstyrelsen.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig gennem formularen - beskriv dit projekt eller problem og vi vil vende tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Felter markeret med * skal udfyldes.​

kontakt os allerede i dag

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på en VVS-opgave, er du velkommen til skrive til os via vores kontaktformular.

Vi leverer fremtidssikrede vand, varme og sanitetsløsninger, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Så snart vi har modtaget din e-mail, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​​

Mandag, tirsdag og torsdag 7:30 - 16:00

Onsdag 7:30 - 16:30

Fredag 7:30 - 14:30

Kontakt os

Asferg Smede & VVS A/S

86 44 33 44

kontakt@asfergvvs.dk


Østergade 8, Asferg

8990 Fårup

Se rutevejledning

CVR-nummer: 43301098