Reparation af plæneklipper og havetraktor af kompetente fagfolk

Fungerer din græsslåmaskine ikke optimalt? Så kan du med fordel kontakte os med det samme. Her hos Asferg Smede og VVS tilbyder vi reparation af plæneklipper og havetraktor, uanset mærke. Vi holder til i Asferg nær Randers og Stenstrup, og står naturligvis også til rådighed uden for disse geografier.

Vi har foretaget reparation af plæneklipper og havetraktor i mere end 30 år, hvorfor vi har stor erfaring på området. Vi er kompetente til at reparere alle slags havemaskiner og der er ingen opgave, der er for stor eller lille til os. Vi garanterer et godt resultat hver gang.

Det kan godt betale sig at få repareret din havetraktor

Som reparatør har vores erfaring vist, at det godt kan betale sig at få foretaget en reparation af plæneklipper. Det er nemlig ofte blot en lille ting, der skal repareres, før din havetraktor eller anden græsslåmaskine virker optimalt igen. Det er sjældent, at en reparation tager mere end en halv time.

Vi anbefaler altid, at du får lavet service på din plæneklipper mindst én gang om året. På denne måde forlænger du holdbarheden, hvilket sparer dig for penge på den lange bane. Derudover vil du også have mulighed for altid at have en flot og nyklippet græsplæne.

Udover service og reparationer foretager vi også salg af plæneklippere og reservedele. Du finder en hel afdeling i vores forretning i Asferg.

Kontakt os for at aftale nærmere om reparation af plæneklipper

Ønsker du hjælp til reparation af plæneklipper eller havetraktor, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at løse din opgave på bedste vis.

Ring til os på telefon: 86 44 33 44 eller send en mail til: kontakt@asfergvvs.dk, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Følg os på Facebook

​Firmainformation

Asferg Smede Og VVS

CVR: 34560048

Adresseinformation

​Østergade 8, Asferg

8990 Fårup

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk