Reparation af plæneklipper og havetraktor af kompetente fagfolk

Fungerer din græsslåmaskine ikke optimalt? Så kan du med fordel kontakte os med det samme. Her hos Asferg Smede og VVS A/S tilbyder vi reparation af plæneklipper og havetraktor, uanset mærke. Vi holder til i Asferg nær Randers og Spenstrup, og står naturligvis også til rådighed uden for disse geografier.

Vi har foretaget reparation af plæneklipper og havetraktor i mere end 30 år, hvorfor vi har stor erfaring på området. Vi er kompetente til at reparere alle slags havemaskiner og der er ingen opgave, der er for stor eller lille til os. Vi garanterer et godt resultat hver gang.

Det kan godt betale sig at få repareret din havetraktor

Som reparatør har vores erfaring vist, at det godt kan betale sig at få foretaget en reparation af plæneklipper. Det er nemlig ofte blot en lille ting, der skal repareres, før din havetraktor eller anden græsslåmaskine virker optimalt igen. Det er sjældent, at en reparation tager mere end en halv time.

Fungerer din græsslåmaskine ikke optimalt? Så kan du med fordel kontakte os med det samme. Her hos Asferg Smede og VVS A/S tilbyder vi reparation af plæneklipper og havetraktor, uanset mærke. 

Salg og reparation af Have/park maskiner i alle størrelser

Det kunne også være at motorsaven, hækkeklipperen eller fræseren, kunne trænge til en kærlig hånd. Vi har den nødvendige ekspertise til at få alle typer maskiner til at køre optimalt igen. 

Er du på udkig efter en ny have/parkmaskine, hjælper vi også gerne med at finde den helt rigtige model til dine behov.  

Uanset om du er privatkunde, offentlig institution eller erhvervskunde står vi til rådighed. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?​​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk