En luft til vand-varmepumpe er energibesparende og miljøvenlig

​Drømmer du om at få en energiløsning, der både er besparende og miljøvenlig? Så bør du overveje at få installeret en luft til vand-varmepumpe. Hos Asferg Smede og VVS tilbyder vi installation, montering og reparation af alle typer af varmepumper fra flere forskellige brands. 

Vi hører til i Asferg nær Randers, og kører gerne ud til kunder uden for disse områder, f.eks. Hobro eller Spenstrup.

En varmepumpe er energibesparende og samtidig miljøvenlig, fordi den udnytter energien fra omgivelserne til opvarmning. Derfor kan du spare op til 50 procent på dit energiforbrug ved f.eks. at benytte en luft til vand-varmepumpe. Derudover er levetiden lang, støjen er minimal, og der kræves ingen vedligeholdelse. På lang sigt er en varmepumpe således en rigtig god investering.

Luft til luft-varmepumpe egner sig til de små boliger

Har du et sommerhus eller en fritidsbolig, der skal varmes op? Så er det helt klart en luft til luft-varmepumpe, du skal vælge. Der findes selvfølgelig flere forskellige modeller, men vi vejleder dig gerne, så du finder den løsning, der matcher dine behov.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

​Her på siden forhandler vi varmepumper fra nogle af markedets mest anerkendte brands. Vi har sørget for at lave et fint udvalg, der dækker forskellige behov.

​Derfor forhandler vi følgende typer varmepumper:

​Varmepumperne har forskellige specifikationer: Nogle er bedst egnet til sommerhuse, mens andre sagtens kan varme et helårshus op. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette løsning til dig og dine behov.

Kontakt os for nærmere information

​Ønsker du en billig og miljøvenlig varmeløsning, så få os til at montere en varmepumpe hos dig. Vi giver altid en god pris og garanterer et veludført stykke arbejde.

Skal du vælge en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe? Vi vejleder dig, så du finder det produkt, der er den bedste løsning for din bolig.

Kontakt os på telefon 86 44 33 44 eller på mail: kontakt@asfergvvs.dk, hvis du ønsker flere informationer om dine muligheder.

Vi forhandler Bosch varmepumper af følgende typer: ​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?​​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk