En varmepumpe er energibesparende og miljøvenlig

Drømmer du om at få en energiløsning, der både er besparende og miljøvenlig? Så bør du overveje at få installeret en varmepumpe. Hos Asferg Smede og VVS tilbyder vi installation, montering og reparation af diverse typer af varmepumper. Vi hører til i Asferg nær Randers, og kører gerne ud til kunder uden for disse områder.

En varmepumpe er energibesparende og samtidig miljøvenlig, fordi den udnytter energien fra omgivelserne til opvarmning. Derfor kan du spare op til 50 procent på dit energiforbrug ved at benytte en varmepumpe. Derudover er levetiden lang, støjen er minimal, og der kræves ingen vedligeholdelse. På lang sigt er en varmepumpe således en rigtig god investering.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

​Her på siden forhandler vi varmepumper fra nogle af markedets mest anerkendte brands. Vi har sørget for at lave et fint udvalg, der dækker forskellige behov. Derfor forhandler vi følgende typer varmepumper

  • ​Luft til luft varmepumper
  • ​Luft til vand varmepumper
  • ​Jordvarmepumper
  • ​Væske til vand varmepumper.

Varmepumperne har forskellige specifikationer: Nogle er bedst egnet til sommerhuse, mens andre sagtens kan varme et helårshus op. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette løsning til dig og dine behov.

Kontakt os for nærmere information

Ønsker du en billig og miljøvenlig varmeløsning, så få os til at montere en varmepumpe hos dig. Vi giver altid en god pris og garanterer et veludført stykke arbejde.

Kontakt os på telefon 86 44 33 44 eller på mail: kontakt@asfergvvs.dk, hvis du ønsker flere informationer om dine muligheder.

Vi forhandler Bosch varmepumper af følgende typer: ​

​Vi forhandler Danfoss varmepumper af følgende typer:​

​Følg os på Facebook

​Firmainformation

Asferg Smede Og VVS

CVR: 34560048

Adresseinformation

​Østergade 8, Asferg

8990 Fårup

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk