velkommen til Asferg Smede & VVS A/S

Varmepumper

Generelt om varmepumper

Varmepumper er en forholdsvis ny form for varmekilde, som vinder større og større indpas i Danmark. Varmepumperne anvendes til opvarmning af almindelige beboelser samt produktion af varmt brugsvand.

Varmepumper har et meget lavt energiforbrug, og for hver gang du bruger 1 KW El til varmepumpen, får du ca. 4 til 5 KW varme ud af den. Altså er varmepumper yderst hensigtsmæssige, når det gælder besparelser på varmeregning samt af miljømæssige hensyn.

En stor fordel ved at vælge en varmepumpe er derfor, at når der kommer prisstigninger på energi, vil det ikke påvirke din varmeregning på samme måde, kun (ca. 25 %) af, hvad det ellers vil have betydet for din varmeregning.

En anden stor gevinst ved at vælge en varmepumpe, er at du sender langt mindre CO2 ud i atmosfæren, og dermed sænker dit klimaaftryk betydeligt.

Der findes 3 typer varmepumper:

Luft til luft varmepumper

Luft til vand varmepumper

Jordvarmeanlæg

Luft til luft varmepumper til de små boliger​

Luft til luft varmepumper egner sig hovedsageligt kun til opvarmning af fritids- eller sommerhuse, garager, hobbyrum samt enkelte større rum mv.

Luft til luft varmepumper består af en inde- og udedel. Udedelen placeres på ydersiden af huset og via en rørforbindelse forsyner den inderdelen med varmt gas. Inderdelens blæser fordeler og blæser varmen ud i opstillingsrummet.

Konstruktionen af luft til luft varmepumper bevirker, at de ikke kan ikke producere varmt brugsvand som andre typer varmepumper kan.

Fordelen ved en luft til luft varmepumpe er, at den er billig at installere. 

Vand til luft varmepumper

Luft til vand varmepumper er af de mest effektive varmekilder til din bolig.

En luft til vand varmepumpe omdanner energien i udendørs luften til varme via kompressorteknologi. Denne energi anvendes til opvarmning af radiatorer, gulvvarme samt varmt brugsvand.

Derfor er luft til vand varmepumper en optimal løsning, hvis du overvejer at skifte dit pille, olie- eller naturgasfyr ud med en mere energivenlig og besparende varmekilde.​

Jordvarmeanlæg​

Et jordvarmeanlæg er en varmepumpe, som udnytter varmen i jorden. Jordvarme er en vedvarende og miljørigtig ressource, som optager energi fra jorden og via kompressorteknologi omdanner energi til varmeanlægget og varmt brugsvand.

Varmen bliver leddet fra nedgravede slanger i jorden gennem en frostsikker væske ind til varmepumpen. Varmepumpen omdanner energien fra jordslangerne via kompressorteknologi, til varme og varmt brugsvand. Herefter sendes væsken tilbage igen, og processen gentages.

Jordvarme udmærker sig ved at have en høj virkningsgrad, og kan tilkobles dit eksisterende centralvarmesystem.​​

Service og installation

Hos Asferg Smede & VVS A/S har vi altid veluddannet personale til at installere alle gængse typer varmepumper, ligesom vi udfører lovpligtige serviceeftersyn som loven forskriver. Vi sørger altid for at vores personale er veluddannet og helt opdaterede hos vores leverandører af varmepumperne.

Ring og bliv tilmeldt vores service ordning, så ringer vi dig op når det er tid for service.​

​​

Registreret VE Installatør

Asferg Smede og VVS A/S​ er godkendt VE-installatør. VE står for Vedvarende Energianlæg, og er Energistyrelsens mærkeordning. Der er tale om en ordning, der viser, at vi har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så du som kunde kan få det største udbytte af din VE-installation.

I forbindelse med ansøgninger om tilskud fra offentlige midler, er det af afgørende betydning, at det bliver udført af et firma, som er godkendt VE installatør, når du vil ansøge om tilskud til energiforbedringer i din bolig. 

Vi er Bosch Climate Partner – din garanti og sikkerhed for kvalitet

Bosch Climate Partner er en gruppe af installatører, som i samarbejde med Bosch, ønsker at lægge ekstra vægt på kvalitet​. At vi er Bosch Climate Partner er din garanti og sikkerhed for kvalitet fra start til slut. Dette sker i form af kvalificeret rådgivning, veludført arbejde og energieffektive produkter.

En Bosch Climate Partner er certificeret indenfor varmepumper, hvorfor du bliver garanteret:

Varmepumpen bliver installeret af en faglig ekspert

Du får kompetent rådgivning om varmepumper

Der ydes 5 års garanti på Bosch varmepumper​

Vi har specialviden om varmepumper

Vi udfører service

Du kan læse mere om de forskellige fabrikater og typer her:

Bosch Climate Parter

Vølund varmepumper

Vaillant varmepumper

Attech varmepumper (luft til luft)

Kontakt os på telefon 86 44 33 44 eller på e-mail kontakt@asfergvvs.dk, og hør nærmere omkring de forskellige varmepumper, vi hjælper også gerne med energiberegninger.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig gennem formularen - beskriv dit projekt eller problem og vi vil vende tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Felter markeret med * skal udfyldes.​

kontakt os allerede i dag

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på en VVS-opgave, er du velkommen til skrive til os via vores kontaktformular.

Vi leverer fremtidssikrede vand, varme og sanitetsløsninger, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Så snart vi har modtaget din e-mail, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​​

Mandag, tirsdag og torsdag 7:30 - 16:00

Onsdag 7:30 - 16:30

Fredag 7:30 - 14:30

Kontakt os

Asferg Smede & VVS A/S

86 44 33 44

kontakt@asfergvvs.dk


Østergade 8, Asferg

8990 Fårup

Se rutevejledning

CVR-nummer: 43301098