​Luft til luft-varmepumpe & luft til vand-varmepumpe

En varmepumpe er en energibesparende og miljøvenlig løsning

Drømmer du om at få en energiløsning, der både er økonomisk bæredygtig og miljøvenlig? Så bør du overveje at få installeret en varmepumpe. Både en luft til luft-varmepumpe og en luft til vand-varmepumpe er effektive varmeløsninger, der giver besparelser på varmeregningen – og så belaster de ikke miljøet i samme grad som et traditionelt olie- eller gasfyr.

Hos Asferg Smede og VVS A/S tilbyder vi installation, montering og reparation af alle typer af varmepumper fra flere forskellige brands. Vi hører til i Asferg nær Randers, men vi kører også ud til kunder uden for disse områder, f.eks. Hobro og Spentrup.​

Derfor skal du vælge en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe

En varmepumpe er energibesparende og samtidig miljøvenlig, fordi den udnytter energien fra omgivelserne til opvarmning. Derfor kan du spare op til 50 procent på dit energiforbrug ved f.eks. at benytte en luft til vand-varmepumpe. Derudover er levetiden lang, støjen er minimal, og der kræves ingen vedligeholdelse. På lang sigt er en varmepumpe således en rigtig god investering.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

​Her på siden forhandler vi varmepumper fra nogle af markedets mest anerkendte brands. Vi har sørget for at lave et fint udvalg, der dækker forskellige behov.

​Vi forhandler følgende typer varmepumper:

  • Luft til luft-varmepumpe
  • ​Luft til vand-varmepumpe​
  • Jordvarmepumper
  • ​Væske til vand-varmepumper​

Varmepumperne har forskellige specifikationer: Nogle er bedst egnet til sommerhuse, mens andre sagtens kan varme et helårshus op. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette løsning til dig og dine behov.​

Få professionel rådgivning

Skal du vælge en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe? Vi vejleder dig, så du finder det produkt, der er den bedste løsning for din bolig. Derefter tilbyder vi også montering af din varmepumpe, og skulle der opstå problemer, så tilbyder vi også reparation af varmepumpe.

Luft til luft-varmepumpe til de små boliger

Har du et sommerhus eller en fritidsbolig, der skal varmes op? Så er det helt klart en luft til luft-varmepumpe, du skal vælge. Der findes selvfølgelig flere forskellige modeller, men vi vejleder dig gerne, så du finder den løsning, der matcher dine behov.​

Kontakt os for yderligere informationer

​Ønsker du en billig og miljøvenlig varmeløsning, så kan vi hjælpe med installation af din varmepumpe. Vi giver altid en god pris og garanterer et veludført stykke arbejde. 

Kontakt os på telefon 86 44 33 44 eller på e-mail kontakt@asfergvvs.dk, hvis du ønsker flere informationer om dine muligheder.

Vi forhandler Bosch varmepumper af følgende typer: ​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?​​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk