velkommen til Asferg Smede & VVS A/S

Biobrændselsanlæg: træpillefyr, stoker- og fastbrændselskedler

En miljøvenlig, effektiv og økonomisk varmekilde løsning

For nogle, vil biobrændselsanlæg være den helt rigtige varmekilde. Biobrændselsanlægget klarer opvarmning af huset på samme måde som et olie- eller gasfyr.

Et træpille-/stokerfyr eller fastbrændselskedel skaber energi ved at udnytte energien fra CO2-neutrale træpiller, træflis eller halm. Idet der sker en fuldstændig forbrænding af brændslet, er der færre restprodukter, som udsendes med røgen, hvilket gør løsningen særdeles miljøvenlig.

Man skal dog være klar over, at det kræver lidt ekstraarbejde i form af påfyldning af brændsel regelmæssigt, samt løbende rengøring af fyret. Til gengæld får man en varmekilde, som er miljøvenlig, effektiv og økonomisk.

Hos Asferg Smede og VVS A/S hjælper vi med at finde den type biobrændselsanlæg, som vil være optimal i din situation. Vi tilbyder også installation, service og reparation af alle former for biobrændselsanlæg.

​​

Fornuftig løsning

​Prisen på et biobrændselsanlæg afhænger af, hvilken type du vælger at investere i. Vi forhandler flere forskellige modeller og vores rådgiver hjælper naturligvis gerne med at finde den bedste løsning til dine behov.

Ofte er prisen på et biobrændselsanlæg relativt lav sammenlignet med et olie- eller gasfyr. Selvom prisen på træpiller kan variere, vil din investering i et biobrændselsanlæg hurtigt være tjent ind igen, idet løsningen er ret effektiv sammenlignet med andre fossile varmeløsninger.

Service på biobrændselsanlæg

Det er ikke lovpligtigt at få lavet regelmæssig service på biobrændselsanlæg, men det er vores helt klare anbefaling at få det renset grundigt 1 gang om året for at sikre den bedst mulige forbrænding. Er man frisk på at klare det selv, kan man sagtens det og hvis ikke, kommer vi gerne og gør det for dig. Ring til os for at booke tid til service og tilmeld dig samtidig vores serviceordning, så ringer vi til dig når det er ved at være tid igen.

Ring for at høre nærmere

Lyder et biobrændselsanlæg som den rette løsning for dig, står vi altid klar til at hjælpe dig med en mere effektiv og miljøvenlig energiløsning.

Ønsker du at høre mere om priser og dine muligheder, kan du ringe til os på telefon 86 44 33 44 eller skrive til mail: kontakt@asfergvvs.dk

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig gennem formularen - beskriv dit projekt eller problem og vi vil vende tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Felter markeret med * skal udfyldes.​

kontakt os allerede i dag

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på en VVS-opgave, er du velkommen til skrive til os via vores kontaktformular.

Vi leverer fremtidssikrede vand, varme og sanitetsløsninger, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Så snart vi har modtaget din e-mail, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​​

Mandag, tirsdag og torsdag 7:30 - 16:00

Onsdag 7:30 - 16:30

Fredag 7:30 - 14:30

Kontakt os

Asferg Smede & VVS A/S

86 44 33 44

kontakt@asfergvvs.dk


Østergade 8, Asferg

8990 Fårup

Se rutevejledning

CVR-nummer: 43301098