Et pillefyr er miljøvenligt, effektivt og billigt

Er du på udkig efter en ny varmeløsning? Så kan du med fordel kigge nærmere på et pillefyr.

Denne varmekilde er nemlig både miljøvenlig, effektiv og billig. Hos Asferg Smede og VVS hjælper vi med alt fra service og reparation til installation af pillefyr. Vi befinder os typisk i områderne omkring Asferg og Randers, og kører gerne over hele landet.

Et pillefyr skaber energi ved at afbrænde CO2-neutrale træpiller. Idet der sker en fuldstændig forbrænding af træpillerne, er der færre restprodukter, som udsendes med røgen, hvilket gør løsningen særdeles miljøvenlig. Derudover er det en effektiv og billig løsning, hvor det ikke er usandsynligt at spare op til 50 procent af varmeregningen.

Hvad koster et pillefyr?

Prisen på et pillefyr afhænger af, hvilken type du vælger at investere i. Her på siden forhandler vi flere forskellige modeller, både stoker- og almindeligt træpillefyr. Vi hjælper naturligvis gerne med at vejlede dig mod det bedste valg til dine behov, og vi garanterer en god pris.

Generelt er prisen på et pillefyr relativt lav sammenlignet med et olie- eller gasfyr. Og selvom prisen på træpiller kan variere, vil din investering i et pillefyr hurtigt være tjent ind igen, idet løsningen er så effektiv i modsætning til andre varmeløsninger.

Ring for at høre nærmere

Lyder et pillefyr som den rette løsning for dig? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe kunder mod en mere effektiv og miljøvenlig energiløsning.

Ønsker du at høre mere om priser og dine muligheder, kan du ringe til os på telefon 86 44 33 44 eller skrive til mail: kontakt@asfergvvs.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?​​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk