adresse-ikon Østergade 8, Asferg, 8990 Fårup

Reparation af plæneklipper udføres af kompetente fagfolk

Fungerer din græsslåmaskine ikke optimalt? Så kan du med fordel kontakte os med det samme. Her hos Asferg Smede og VVS tilbyder vi reparation af plæneklipper, uanset mærke. Vi holder til i Fårup nær Randers, og står naturligvis også til rådighed uden for disse geografier.

Vi har foretaget reparation af plæneklipper i mere end 30 år, hvorfor vi har stor erfaring på området. Vi er derfor kompetente til at reparere enhver plæneklipper, og derfor er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille for os. Vi garanterer et godt resultat hver gang.

Det kan godt betale sig med en reparation af plæneklipper

Som reparatør har vores erfaring vist, at det godt kan betale sig at få foretaget en reparation af plæneklipper. Det er nemlig ofte tit blot en lille ting, der skal repareres, før græsslåmaskinen virker optimalt igen. Det er derudover sjældent, at en reparation tager mere end en halv time.

​Vi anbefaler, at du får lavet service på din græsslåningsmaskine mindst én gang om året. På denne måde forlænger du holdbarheden på plæneklipperen, hvilket sparer dig for penge på den lange bane. 

Udover service og reparationer foretager vi også salg af plæneklippere. Du finder en hel afdeling i vores forretning i Fårup.​

Kontakt os for at aftale nærmere

​Har du en plæneklipper, vi skal reparere, kan du kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at løse din opgave på bedste vis.

Du kan kontakte os på telefon 86 44 33 44 eller skrive til mail: kontakt@asfergvvs.dk, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender. 

​Følg os på Facebook

​Firmainformation

Asferg Smede Og VVS

CVR: 34560048

Adresseinformation

​Østergade 8, Asferg

8990 Fårup

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk