VE-installatør med ekspertise i vedvarende energianlæg

Leder du efter en godkendt VE-installatør? Så har du fundet det rette sted. Hos Asferg Smede og VVS har vi de rette kompetencer til at installere dit VE-anlæg korrekt. VE står for vedvarende energianlæg. Vi servicerer kunder i blandt andet Randers, Spentrup og Hobro samt mange andre steder.

VE-anlæg såsom varmepumper og biomassefyr

Vi er uddannet og godkendt VE-installatør. Det betyder, at vi har dokumenteret vores kompetencer inden for VE-anlæg som for eksempel varmepumper og biomassefyr. Denne uddannelse er et krav i forbindelse med tilskud til energiforbedringer i en bolig. Du kan læse mere på sparenergi.dk.

Vi har udført VVS-arbejde i mere end 100 år, og i dag er vi også eksperter i vedvarende energianlæg, hvor vi både yder professionel rådgivning og tilbyder installation, service og vedligeholdelse.

Vi har kompetencer med blandt andet:

Vi er med andre ord specialister inden for opvarmning af boliger med vedvarende energianlæg. Dertil kommer, at vi altid tager os god tid til kunderne. Vi leverer kort sagt kvalitetsarbejde til gode priser, og vi holder altid, hvad vi lover.

Få et uforpligtende tilbud fra din VE-installatør

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder som VE-installatør, og om, hvordan vi kan hjælpe dig og din bolig med vedvarende energi. Vi kommer gerne ud til en snak, så vi kan kigge på opgaven og udarbejde et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?​​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk