Robotplæneklipper sikrer en nyklippet græsplæne året rundt

Er du træt af at slå dit græs med en din gamle, rustne plæneklipper med rugbrødsmotor? Hvorfor ikke få en robotplæneklipper, der gør hele arbejdet for dig? Hos Asferg Smede og VVS tilbyder vi både reparation og salg af robotplæneklippere. Vores forretning ligger i Asferg nær Randers, og her er kunder fra hele landet særdeles velkomne.

Med en robotplæneklipper er du sikker på, at dit græs altid er pænt slået hele året rundt. Ligegyldigt om det regner eller ej, så kan denne plæneklipper klare arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre, er at tage den frem i græsslåningssæsonen og pakke den væk igen, når sæsonen er slut. Nemmere bliver det ikke.

Hvad koster en robotplæneklipper?

​Prisen på en robotplæneklipper afhænger af, hvilken model du vælger at investere i. Vi har et stort udvalg af robotplæneklippere, der passer til forskellige ønsker og behov. Hos os er du altid garanteret en god pris samt en 2 års garanti.

Vi tilbyder også reparation og service af din græsslåmaskine, hvad enten der er tale om en robotplæneklipper eller plæneklipper med benzin-, el- eller rugbrødsdrevet motor.

Som reparatør af græsslåmaskine har vi stor erfaring, hvorfor vi kan klare enhver opgave. Du bør altså ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Ring og få et godt tilbud

​Lyder dette som noget for dig, så ring til os og få et godt tilbud. Vi garanterer god service og høj kvalitet. Du kan ringe på telefon 86 44 33 44 eller skrive til mail: kontakt@asfergvvs.dk, hvis du ønsker at høre mere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?​​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk