​Jordvarmeanlæg – installation og service

​Overvejer du at få et jordvarmeanlæg? Så lad os hjælpe dig videre. Hos Asferg Smede og VVS A/S tilbyder vi både installation, service og reparation af jordvarme. Det sikrer dig en lavere varmeregning og et lavere CO2-aftryk. Vi servicerer kunder i blandt andet Randers, Hobro, Spentrup og omegn.

Stabil og billig opvarmning med lavt CO2-aftryk

Jordvarme er en naturlig varmekilde, der giver en stabil og billig opvarmning, hvor varmen flyder direkte ind i din bolig året rundt. Du kan med andre ord anvende varmen fra jorden i din have til at opvarme din bolig og dit brugsvand. 

Udover de økonomiske gevinster sikrer jordvarmeanlægget et lavere CO2-aftryk, da jordvarme er en miljøvenlig energikilde. Dertil kommer, at anlægget har en lang levetid.

Hvad er jordvarmeanlæg? Hvad er jordvarmepumpe?

Et jordvarmeanlæg består af en varmepumpe og af slanger, der er gravet ned i haven. Slangerne trækker varmen fra jorden ind i varmepumpen, hvorefter energien bliver anvendt til opvarmning af centralvarmevand og brugsvand. 

Derfor kaldes det også for en jordvarmepumpe. Huset bør være velisoleret og eventuelle radiatorer skal have den rette kapacitet. Jordvarmeanlægget kan i øvrigt kobles til et eksisterende centralvarmeanlæg.

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Vores priser for et jordvarmeanlæg afhænger af flere forhold. I mange tilfælde kan anlægges kobles problemfrit til det eksisterende centralvarmeanlæg, og derfor er varmepumpen og gravearbejdet i haven den største omkostning. 

Det bedste er, hvis haven er tilstrækkelig stor, så der kan udføres et skånsomt gravearbejde. I forbindelse med nybyggeri skal der naturligvis etableres et centralvarmeanlæg.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud for installation eller service. Vi sikrer naturligvis en god pris, ligesom vi garanterer et veludført stykke arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?​​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​Telefon: 86 44 33 44

E-mail: kontakt@asfergvvs.dk